Wandelcoaching in het gooi, gericht op focus op jouw doelen en de weg naar resultaat.

Tijdens een wandelcoachsessie in het Gooi gaan we werken aan focus gericht op jouw doelen. Tijdens het wandelen ontstaat er namelijk letterlijk ruimte in je hoofd, je bent in beweging en in die beweging zorgt ervoor dat je ruimer kan denken. Na een wandeling eindigen we altijd met een concrete stap richting de groei die jij voor ogen hebt als zelfstandig ondernemer. Ik ben een buitenmens, een wandelcoach en ook een ervaren marketing & branding expert en wil jou als ambitieuze vrouw of zelfstandig vrouwelijke ondernemer graag helpen om jouw ( personal) branding goed neer te zetten. Een krachtig fundament gericht op heldere doelen, richting jouw eigen succes.

Voordelen van wandelen?

Wandelen heeft een helend effect, daarnaast brengt het mensen in contact met hun lichaam. En dat is belangrijk, want een van de meest voorkomende problemen is dat mensen te veel in hun hoofd leven. Tijdens het wandelen verloopt het coachproces veel gemakkelijker. Zonder daar heel veel moeite voor te doen. Al wandelend vinden we namelijk sneller een innerlijke rust. We komen letterlijk dichter bij onze natuur, worden verrast door mooie vergezichten en struinen over prachtige paden op bijvoorbeeld de Bussumse Heide. Tijdens een wandeling krijg je meer oog voor de kleine dingen in het leven. Je voelt je dankbaar voor wat je ziet, ruikt en hoort. Je zintuigen worden geprikkeld op een fijne rustgevende manier.

Tijdens een wandeling gaat een gesprek ook soepeler. Een gesprek lopend naast elkaar is namelijk minder intimiderend. Je maakt je hoofd leeg en je vastzittende gedachten komen ook in beweging. Je krijgt hierdoor sneller nieuwe ideeën en inzichten.

Er zijn mooie succesverhalen waarbij tijdens het wandelen echt de mooiste beslissingen in het leven zijn genomen omdat het ineens op zijn plek viel.

Wandelen heeft een bijzondere eigenschap, het haalt je uit de hectiek van de dag maar plaatst je vol in het leven, in het hier en nu zoals het is. Het brengt je dichterbij de natuur van onszelf als mens en  dus ook dichterbij jezelf om vanuit daar belangrijke beslissingen te kunnen nemen zowel prive als zakelijk.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Wandelen maakt je creatief. Wandelen brengt ons in het hier en nu. Het laat ons je eigen paden vinden en volgen. Wandelen kent dus een groot aantal eigenschappen die bijdragen aan een gunstig coachproces. Het plaatst je midden in het leven. En dat is eigenlijk precies de plek waar je het beste gecoacht kan worden om een nieuw pad te creëren.

Ik kies er zelf bewust voor om vooral buiten in de natuur van het Gooi en omstreken te coachen of om te sparren met vrouwelijke ondernemers die het nodig hebben. Waarom? Omdat ik zelf ook graag in beweging ben en merk dat door wandelend te coachen het veel sneller effect heeft. We gaan namelijk sneller richting de actiemodus. Tussen vier muren blijven praten is niks voor mij! De kans is groot dat je langer blijft praten en minder snel in actie komt. En doen = actie en die actie zorgt voor resultaat.

Je kan het zo zien. Als je wandelt ben je al in beweging, je gaat onderzoeken welke actie/ beweging je wilt maken. Als je passief in een stoel praat zal je daarna je mindset van passief naar actief moeten veranderen om uiteindelijk in beweging te komen om dan te kiezen welke beweging je wilt gaan maken richting wat je wilt. Dat duurt dus langer en daarnaast is fysiek bewegen ook nog eens veel gezonder in ons zittende bestaan.

Tip: twee vliegen in een klap. Ga wandelen in de natuur van het gooi en tegelijk werken aan je eigen onderneming, kan dat? Ja dat kan en het is nog effectief ook. Het brengt alles in beweging.

Concreet stappenplan richting groei

Tijdens een wandeling blijft het niet bij analyseren maar kom je sneller tot de kern, je gevoel om vanuit daar te kunnen beslissen waar je naar toe wilt. Buiten leer je ook beter observeren en ben je letterlijk verbonden met de natuur, je omgeving, dat maakt je brein creatiever.

Tijdens elke wandeling gaan we over tot actie. Hier bedenken we samen een stappenplan voor die bij jou past. Dit stappenplan krijgt vorm door vooraf heldere doelen te stellen en tijdens elke wandeling te reflecteren. We kijken hoe de integratie verloopt en maken nieuwe stappen gericht op jouw doelen.

Jij komt bij mij met een heldere vraag. Bijvoorbeeld. Je loopt elke keer vast en weet dit niet op te lossen. Je hebt heel veel ideeen maar komt er niet uit welke je wilt kiezen, je mist focus en weet niet goed hoe je die weer kan krijgen, je hebt geen structuur en overzicht en blijft rondcirkelen en kan het niet doorbreken. En ga zo maar door.

Een wandel coachsessie is gericht op jouw pad, je stappenplan dus ook.

Ben je benieuwd en wil je alvast een kijkje nemen in de natuur van de Bussumse Heide.

Bron video:Ton van den Dool.
Een wandeling kan ook plaatsvinden in Baarn, Soest of Naarden Vesting.

Vrijblijvende focus gesprek inplannen?

Voor jou is het net zo belangrijk als voor mij dat we een klik hebben en dat je het vertrouwen voelt om vanuit daar samen te werken. Plan daarom een eerste gratis focusgesprek en ervaar tijdens het gesprek wat ik voor jou kan betekenen. Dan kijken we daarna of mijn aanbod bij jouw aansluit en kunnen we eventueel aan de wandel.

Contactformulier

Gegevens aanvrager

Bij het achterlaten van mijn naam en e-mailadres ga ik akkoord met een inschrijving voor de nieuwsbrief van Nathalie Wethmar. Ik word graag één keer per maand geïnspireerd met tips. Ik kan mij hier altijd voor uitschrijven wanneer ik wil.