Succesvolle marketing aanpak voor zelfstandige ondernemer

Leuk dat je mee wilt doen. Op naar een succesvolle marketing aanpak voor jou als zelfstandig ondernemer.
Je start eerst met je why, how en what voordat je verder kan gaan met je marketing plannen en aanpak.

Laat hieronder je e-mailadres achter, je ontvangt dan meteen de aanpak om je why, how en what op papier te krijgen.
Daarna ontvang je 1 x in de 2 maanden de nieuwsbrief. Je ontvangt in elke nieuwsbrief marketing tips en inspiratie voor jouw ondernemerschap.

Download succesvolle marketing aanpak
Bij het achterlaten van mijn naam en e-mailadres ga ik akkoord met een inschrijving voor de nieuwsbrief van Nathalie Wethmar. Ik word graag een paar keer per jaar geïnspireerd met tips over het ondernemerschap. Ik kan mij hier altijd voor uitschrijven wanneer ik wil.