Hi,

Voordat ik zelf ging ondernemen, heb ik ruim vijftien jaar voor diverse bedrijven gewerkt als marketing-, communicatie- en brandmanager. Hier hield ik mij bezig met de strategie van het merk tot en met de uitvoering van alle marketingplannen en campagnes.

Mijn liefde voor marketing is groot. Het snelle schakelen, altijd creatief blijven denken, uitgedaagd worden, denken in mogelijkheden en veelzijdige campagnes uitdenken en tot een succes brengen. Het is een vak apart and I love it.

Op dit moment ben ik naast marketing coach ook werkzaam als interim marketing manager bij MS Mode. MS mode is een grote speler binnen de retailbranche. Ik vind de combinatie heerlijk. Ik blijf zo betrokken bij wat er in de markt gaande is en heb hierdoor nog steeds een team van collega’s om mij heen die mij elke dag weer inspireren.

Waarom dan ook ‘de marketingcoach’ naast een interim job?
Op 1 januari 2018 begon ik als zelfstandig ondernemer. ik pakte het ene na het andere project aan als marketing projectmanager en genereerde in een korte tijd een heel goed inkomen.
Het ondernemerschap geeft mij veel vrijheid en mogelijkheden en ik wilde naast mijn werk als marketing projectmanager ook mensen helpen als sparringpartner & marketingcoach in hun ondernemerschap.

Mijn coachende skills heb ik geleerd op de Creative Consciousness Academy in 2015-2016. Ik wilde toen naast mijn werk als marketeer ook meer weten en leren over hoe we bewuster in het leven kunnen gaan staan. Dit was echt een geweldige ervaring, ik heb toen zoveel over mezelf geleerd en de tools in handen gekregen om andere mensen hiermee te kunnen helpen. Ik wist toen ook dat ik mijn coach skills zou gaan inzetten in mijn werk.

Als marketingcoach zal ik daarom ook altijd oog hebben voor jou, wat speelt er in jou om zo samen de beste marketing strategie neer te zetten die past bij jou en jouw onderneming. Ik heb al meerdere fantastische ambitieuze vrouwen mogen coachen en dat geeft mij enorm veel energie.

Nathalie-coach-ondernemende vouwen-midden nederland- het Gooi

Nathalie Wethmar marketing advies coaching ambitieuze vrouwen vrouwelijke ondernemers rust focus balans succes