Over Nathalie

Voordat ik zelf zelfstandig ging ondernemen, heb ik ruim vijftien jaar voor diverse bedrijven gewerkt als marketing-, communicatie- en brandmanager. Hier hield ik mij bezig met de strategie van het merk tot en met de uitvoering van alle marketingplannen.

Als ik terugkijk naar een stukje van mijn verleden had ik in mijn jeugd al grote interesse in de mens. Ik las oneindig veel boeken over persoonlijke ontwikkeling en werd door veel auteurs geïnspireerd over het leven en wat wij hier als mens komen doen.

Na heel wat jaren te werken als marketing & brandmanager ben ik naast mijn werk een opleiding tot creative consciousness coach gaan volgen. Dit was een geweldige ervaring. Ik kreeg nog meer zelfkennis en ik wist dat ik mijn coach skills zeker ging gebruiken in mijn werk. Tijdens die opleiding heb ik nadrukkelijk gezegd. 'Ik wil het verschil maken voor mensen om mij heen'. Ik bleef veel lezen en startte naast mijn baan nog een opleiding; mindfulness based cognitive therapy, dit was voor mij een persoonlijke mooie aanvulling.

Het ondernemerschap

Op 1 januari 2018 begon ik als zelfstandig ondernemer. ik pakte het ene na het andere project aan als marketing projectmanager en genereerde in een korte tijd een heel goed inkomen. Het zelfstandig ondernemerschap geeft mij veel vrijheid en mogelijkheden en ik wilde naast mijn werk als marketing projectmanager ook mensen helpen als sparringpartner in hun ondernemerschap of nog voordat ze de keuze maken om te gaan ondernemen.

Voor ambitieuze vrouwen heb ik altijd super veel respect. Vaak is onze baan een combinatie van heel veel meer dan dat. We zorgen voor ons gezin, willen de kinderen alle aandacht geven en hebben vaak nog een lieve partner en vrienden die ook onze aandacht verdienen. Daarom wil ik mij juist voor al die mooie vrouwen die een doel voor ogen hebben inzetten.

Mama twee meiden buitenmens coach sparringpartner marketing expert