jouw merk, jouw verhaal

Over Nathalie

Voordat ik zelf zelfstandig ging ondernemen, heb ik ruim vijftien jaar voor diverse bedrijven gewerkt als marketing-, communicatie- en brandmanager. Hier hield ik mij bezig met de strategie van het merk tot en met de uitvoering van alle marketingplannen.

Als ik terugkijk naar een stukje van mijn verleden had ik in mijn jeugd al grote interesse in de mens. Ik las oneindig veel boeken over persoonlijke ontwikkeling en werd door veel auteurs geïnspireerd over het leven en wat wij hier als mens komen doen.

Na heel wat jaren te werken als marketing & brandmanager ben ik naast mijn werk een opleiding tot creative consciousness coach gaan volgen. Dit was een geweldige ervaring. Ik kreeg nog meer zelfkennis en ik wist dat ik mijn coach skills zeker ging gebruiken in mijn werk. Tijdens die opleiding heb ik nadrukkelijk gezegd. 'Ik wil het verschil maken voor mensen om mij heen'. Ik bleef veel lezen en startte naast mijn baan nog een opleiding; mindfulness based cognitive therapy, dit was voor mij een persoonlijke mooie aanvulling.

En daar was dan het moment!

Op 1 januari 2018 begon ik als zelfstandig ondernemer. ik pakte het ene na het andere project aan als marketing projectmanager en genereerde in een korte tijd een heel goed inkomen. Het zelfstandig ondernemerschap gaf mij veel vrijheid en mogelijkheden en ik wilde meer doen dan alleen de marketing projectmanager zijn voor diverse MKB bedrijven. Ik wilde dat verschil nu echt gaan maken en zag ineens de perfecte combinatie voor mij.

Ambitieuze vrouwen en vrouwelijke ondernemers daar heb ik super veel respect voor. Vaak is onze baan een combinatie van heel veel meer dan dat. We zorgen voor ons gezin, willen de kinderen alle aandacht geven en hebben vaak nog een lieve partner en vrienden die ook onze aandacht verdienen. Daarom wil ik mij juist voor al die mooie vrouwen die een doel voor ogen hebben inzetten.

Mijn krachten zijn gebundeld

Ik word er gelukkig van als ik anderen kan helpen en kan inspireren. Ik doe dit graag door vrouwelijke zelfstandige ondernemers te begeleiden en te adviseren in hun marketing strategie en aanpak. Zodat ze een persoonlijk succesvol merk kunnen creëren. Ik help ze hun dromen waar te maken door samen een stevig fundament neer te zetten waar ze daadwerkelijk op kunnen gaan bouwen. Met mijn kennis en kunde als marketeer en skills als coach help ik ze een sterk persoonlijk merk neer te zetten wat bij ze past, dan pas kan er ruimte komen voor succes!
De regie is in handen van de vrouwen zelf, ik sta aan de zijlijn en adviseer, zet aan tot actie en ben een business buddy en sparringpartner tegelijk. Tof toch?!

Mama twee meiden buitenmens coach sparringpartner marketing expert
Nathalie Wethmar-coach-vrouwelijke ondernemers-ambitieuze vrouwen-coaching-businesswoman

Mijn missie:
Ik geef vrouwelijke ondernemers en ambitieuze vrouwen de ruimte om hun eigen potentie en waarde te zien en daarop te durven vertrouwen in hun avontuur als zelfstandig ondernemer. Met nieuwe focus kunnen ze succesvol worden in datgene waar ze van dromen. Waar ze vastlopen help ik ze weer vrijheid te ervaren. Ze doen waar hun hart sneller van klopt met als resultaat dat ze rust, balans, focus en helderheid ervaren. Een mooier cadeau kan je mij niet geven.

Waarom ambitieuze ondernemende vrouwen?
Ik heb heel veel respect voor vrouwen die naast het moeder, liefdevolle partner, zus, dochter of vriendin zijn ook durven te kiezen voor zichzelf. Vrouwen die durven te kiezen voor hun eigen ambities. Het niet bij een droom laten waarvan ze later spijt hebben dat het bij een droom is gebleven.

Empowered, successful, peaceful & free