Bedankt voor het downloaden van de creatieplanner!

Je ontvangt deze via e-mail.

Er zijn mailsystemen waar het langer duurt voordat je de mail binnenkrijgt of de mail kan in je spam box terecht zijn gekomen. Heb je helemaal geen mail ontvangen stuur dan even een mailtje naar: hallo@nathaliewethmar.nl dan stuur ik je de creatieplanner alsnog toe.

Nu je hier toch bent en de creatieplanner hebt gedownload wil ik je graag een aanbod doen. Misschien heb je zelf geen printer of misschien is je inkt net op ;). Omdat ik blij ben dat jij ermee aan de slag wilt gaan heb ik besloten de creatieplanner in een A5 boekje te laten binden voor 30 dagen. Zo kan je een maand aan de slag zonder zelf iets te hoeven printen. Dit aanbod staat alleen op deze pagina en is dus niet voor iedereen toegankelijk. 

Wat het jou kost? € 8,95 inclusief btw en verzendkosten.

Vul onderstaand formulier in als je de creatieplanner in een A5 boekje wilt bestellen.
Ik wens je heel veel succes met het gebruiken van de planner. Het werkt echt! Dusss, just do it…

Mocht je support nodig hebben bij het gebruiken van de planner stuur mij dan een persoonlijk mailtje: hallo@nathaliewethmar.nl

Bestellen creatieplanner A5 boekje

Gegevens aanvrager

Bij het achterlaten van mijn naam en e-mailadres ga ik akkoord met een inschrijving voor de nieuwsbrief van Nathalie Wethmar. Ik word graag één keer per maand geïnspireerd met tips. Ik kan mij hier altijd voor uitschrijven wanneer ik wil.